Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın bapları yararlanma sahaına bakarak, rengine göre ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması hordaki gibidir

Ancak hordaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması ıztırari olarak ikrar edilmektedir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Projeye en munis Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı mevsuk suhuletle oluşturulan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş çabucak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak mimarida olmalıdır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mürtefi sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu baplar varlık kurtarmaktadır.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın Yangın Kapısı bapları, pencere malzemesinden mefultır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Ivedi Yangın Bapsı’nda yangın kapılarımız, asayiş ve ustalıklevselliklerini zait erdemli birinci sınıf aksesuarlarla omuz omuza gelir. İşte yangın kapısı aksesuarlarımız: 

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya değindiğimiz Yangın Kapısı ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Nutuk konusu kişi zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Daha faik konutlarda veya aksiyonyerlerinde Yangın Kapısı tıknaz tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını kurmak amacıyla birden lüks yangın merdiveni de mecburi tutulabilmektedir.

Yangın merdiveni ile ilgili kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Mafevkda dünya saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page