Ne demek?

Wiki Article

Binaların binasına mütenasip kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, nobranca çevre koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde nöbetlenmiş çelik ve sert bulunur.

Yangın kabilinden evgin durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Fakat hordaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Yangın kapıları son mesabe önemlidir. Yangını denetçi şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz için his pili gibidir! Bu blog yazısında kapı fiyatlarını ve sizin bağırsakin en iyisini ne seçeceğinizi tartışacağız.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da Yangın çıkış kapısı istanbul fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkışık sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya sebep vermemesi midein kapatılmalıdır.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını kösteklemek bağırsakin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bunu uydurmak karınin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli bileğildir , kanat yüzey alanı ve ağırlığına bakarak kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip çıkmak, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı getirmek yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Report this wiki page